Trades bölümü takasları gösteriyor biri 10m alıyorsa diğeride 10m satıyor, burda alınıp satılan miktarlardan çok kimin alıp sattığı daha önemli bence, Balina olsam ve pozlarım açık açık görünse saçma olurdu, balina radar programları 10m long geldi short geldi gibisinden bildirimler yazar ama içeriğini bilmiyorlar hacim var ama satış mı alış mı borsanın kendisi dışında bildiklerini sanmam. Ayrıca orda alım yapan kişiyide tanımıyoruz 10 yıllık ileri dönük yatırım yapan adam ile 1 yıllık alım yapan adamı takip etmek arasındada ciddi farklar olur. Bundan ötürü kişinin kendi yatırım planına göre strateji geliştirmesi gerek
Api tarafında işlemler gizlenebiliyor mu ? İceberg emirlerden bahsetmiyorum. aagTrade gibi websocket akışlarındaki kısmı takip ediyorum. Borsa nın trades kısmında gözükmeyen emirler api den gözüküyor
takip ettiğim kadarı ile. Ayrıca alıcı mı satıcımı olduğunu da belirtiliyor. Ama bir alıcı hem buy veya short işleme girebiliyor. Bunu sormuştum mümkün olmadığını sizde teyitlediniz. Sadece likidasyon verilerinde Long short verisi paylaşılıyor sadece.
Makerın pozlarını göremezsiniz işlemler sadece binancede yapılmıyor ayrıca ücretini ödeyip emirleri gizleyebilirsiniz
Api akışı tarafında tüm bilgiler gizlenmiyor ama ? Yoksa bu kadar yazılım teknoloji firması yazılım geliştirmezdi herhalde. Bu konuda varsa bilginiz okumak bilgilenmek çok isteriz hocam