NAYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben de dahil oldum o keranacılara 😂 Anlatayım,
1. Gün 1. Görev; size birini takip ettiriyorlar (Instagram) 50 TL atıyorlar
1. Gün 2. Görev; 20-25 dk da bir beğeni yaptırıyorlar (Instagram) 3. Beğeni sonunda 30 TL atıyorlar
1. Gün 3. Görev; 20-25 dk da bir beğeni yaptırıyorlar (Instagram) 3. Beğeni sonunda 30 TL atıyorlar

2. Gün 1. Görev; Sabah check-in yapmanız gerekiyor, ben buradayım bugün görevlere katılacağım demek 40 TL atıyorlar
2. Gün 2. Görev; 20-25 dk da bir beğeni yaptırıyorlar (Instagram) 3. Beğeni sonunda 30 TL atıyorlar
3. Gün 3. Görev; ( İYİ DİNLEYİN ) Sizden 100 TL den başlamak üzere 10.000 TL ye kadar para transferi yaptığınız takdirde %30 verileceği söylenilerek kandırmaya çalışıyorlar.

Ben 3. Görevde param yok bana 30 TL daha at 100 lira olsun öyle göndereyim dedim engel yedim 😂

Aman dikkat atlamayınnnnn. Alacağınızı alın sonra kaçın 😂
Yukarıdaki attığım bilgilere ek olarak alacağınızıda almayın , o ödemeler hesapları kandırılarak kiralanan hesapları ile işleri bitince ortadan yok olan hesap sahinin ifade ve mahkemelerle dolu bir hayat geçirmesine yol açıyor hesaplarda temiz değil ödeme aldığınız için size nedenini sorabilirler paranın kaynağı başka bir dolandırıcılık parası olabilir sizi aklamakla suçlayabilirler.