Yorumlara çok şaşırdım "kediler tırmalasın bir şey olmaz, kedilerden kuduz gelmez, ben 40 kere tırmalandım bir şey olmadı" arkadaşlar bunlar çok garip öneriler sizleri tırmalayan hayvanda kuduz olmaz bu arkadaşı tırmalayan hayvanda olur sizin verdiğiniz öneri yüzünden aşı olmaz ve geri dönülemez bir yola girer. Kuduz hafife alınacak bir hastalık değil hocam kuduzun erken teşhis aşıdan başka bir tedavisi yok ölümcül bir hastalık herhangi bir etkisini gösterdiği anda oradan kurtulma ihtimaliniz yok siz eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın gidin bir hastaneye hem tetenoz hem kuduz aşısını olun çıkın hem kafanızda soru işareti kalmasın hemde işinizi garantiye alın.
Son olarak kedilerde kuduz hastalığı yoktur gibi saçma sapan cahilce bir yorum görmedim gözünüz ile 10 kedi gördüm bunların hiç birinde var gibi durmuyordu diyerek bilimsel bir şeyi bu kadar zırva bir tespit ile çürütemezsiniz. Daha önce kuduz olan sudan kaçan ve deli gibi salya akıtan bir kediye denk gelmiştim sürekli başka bir kedi ile civarda dolaşıyordu 1 hafta geçti geçmedi o kediye bir daha asla denk gelmedim.
Hocam tetanoz aşısını 5-6 ay önce oldum