Öncelikle Yazılım Derya deniz. Neye ilgi duyduğunu bilmen lazım.
Mobil Uygulamalara mı, Web tabanlı Uygulamalara mı, Mobil Oyun dünyasına mı. Otomasyon tarafına mı , Daha sonra ilgi duyduğun alan da Temel eğitimle başlayabilirsin. İnternette artık veriye erişmek o kadar kolay ki. Eğer çok araştırmacı değilim diyorsan
Bulunduğun ilde Eğitim veren kurumlar var mı onu araştır birebir daha etkili olacaktır.
Öncelikle merhaba inşallah istediğin gibi olur hocam önerim ilk olarak C öğrenmeniz. Hiç bir projede bu devirde C kullanamazsınız ama C dillerin anasıdır neredeyse bütün yazılım dilleri C'den bir şeyler taşımaktadır. Murat hocamın C derslerini kullanabilirsiniz öğrenmek için hem YouTube de olduğu için sizden zamanınızda başka hiç bir şey istemektedir. (
https://youtu.be/eIChume5VWQ)
Videolar hem bol pratikli hemde gayet anlaşılır şekilde eski olduklarına bakmayın C de eski bir dil 😄 sonrasında ise C# ile ilerleyebilirsiniz sonra ne tarz şeyler yazmak istediğinize karar vererek bir yol çizebilirsiniz kendinize aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.
Hocam web sitesi alanına ilgi duyuyorum. Hayırlısıyla oradan başlamak istiyorum.