ben konu sahibine sen kuduz oldun demedim,
sen burada binlerce insanın okuduğu forumda
kedilerde kuduz olmaz , rahat ol
sözünü yazınca
doğru bilgi vermek istedim.
Senin de sonradan yazdıklarını görünce biraz araştırma yapıp yavaş yavaş doğruyu öğrenmiş olduğunu gördüm.
Bu da güzel bir şey.
Demekki neymiş bundan sonra kedide kuduz olmaz demeyeceğiz,
kedi kuduz olma ihtimali olan hayvanlar arasındadır diyeceğiz

saygılar
Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Denizgölü köyü, ölen bir kedide kuduz tespit edilmesi üzerine karantinaya alındı.
https://www.ntv.com.tr/amp/turkiye/k...Xk6Np82lCFuPbA
Anlamak istemeyene söylenen her bilgi boştur. Ben sizler gibi ansiklopedikbilgi vermiyorum, pratikbilginiz olmadigi icin internet bilgisi vermeniz cok nornal. Tecrubesizlik boyle bir sey, ziyani yok. Soyledigimin hala arkasindayim: kedilerde kuduz olmaz. Siz ansiklopedilerle gecinmeye devam edin. Biz gercek hayati yasiyoruz.
Benim sokakta besledigim kedim kulagindan isirildigi icin iki gundur veterinere gidiyoruz. Tedavisine baslandi. Ve size cok cahilce gelecek ama ne veteriner kuduzun K'sını sordu ve tedavi uyguladı ne de biz sorduk ve uygulattik. Çünku köpek isirmis olsa kedinin kulagi kopardi, belli ki baska bir kedi isirmisti ve kedilerde de kuduz olmazdi. Sahada bu is boyledir. Yerinizde olsam tecrubesizsem susmayi erdem sayardim ve zaten köpek tarafindan isirilmis bir hayvani örnek verdigim zaman komik olacagimi dusunurdum 😀
Size iyi gunler. Baska cevap vermeyecegim.
Ha bu arada, yarali yavrumuz can acisiyla bize de 1-2 tirmik atiyor 😀 kedi severler her tirmikta aşı olsaydi..