Şimdi güzel arkadaşım beni sakın yanlış anlama ama bir toplumda çoğunluk ney ise ona rivayet edilir örneğin;
Hic kimse bizim ÜLKEMIZIN sınırları içinde veya sen ben veya bir diğer kişi Türk Vatandaşı ise o ortamda da
İslâm Dinine
Şanlı Türk Bayrağımıza
Gazi Mustafa Kemal Paşa'ya
Askerimize ve Şehitlerimize
Laf edemez,laf etmek eleştirmek veya yalan yanlış beyanlarıyla manipüle etmek isterse yürüsun gitsin baksın işine denir
Bu belki bizde biraz daha hassas veya yoğun olsa da dünyanın hiçbir yerinde olduğun toplumun değer yargılarina karşı gelinmez bu eşitlik, laiklik veya adalet vs vs değil dir eşitlik isteyen istediği takımı tutmasıdır, işçilerin sendika kurma hakkıdır, kadınlara miras hakki, seçme seçilme hakkıdır, özel tv kanalları medya yayın organları, yukarıda ki değerlere karşı durumlar haricinde pretosto,miting yapma hakkidir bunlar gibi haklar Cumhuriyetimizin bize armağanı dır bunlar dışında ki Twitter da Devlet Başkanına ana avrat küfretmek yaşlılara ölün demek karşıt fikirleri olanlara hakettiniz demek ne Laiklik dir ne Özgürlük nede başka bir şey.... Bu sadece yobazlık tır maalesef...
Doğru heryerde doğru dur.
Ne anlatıyosun? yazdığım yorumla yazdığın yorumun ne alakası var ? hiç bir bağlantı kuramadım resmen bir şeylerin duyarını kasmışsın kendine kendine ama boş