videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen ilk postta kedilerde "kuduz olmaz" dedin ben bu bilginin yanlış olduğunu sana söyledim.

Kedi bakıyorum diyorsun kedine kuduz aşısı yaptırmadın demek ki ?

Eğer senin dediğini dediyse dernek başkanı
yani kediler kuduz olmaz dediyse cahildir.
Cahil de kötü bir şey değil o konuda bilgisiz demektir.
Çünkü teknoloji çağındayız gir internete bak öğrenirsin zaten.

Ben kedileri çok severim çocukluktan beri. Hala da çok sayıda kedinin bakımı ve sağlığı ile ilgilenirim.
Arkadaş grubumuzda var kediler için. Bu konunun kedi sevgisi ile alakası yok.

Geçen sene Erzurum da bir köyde kedi nedeniyle karantina uygulandı kuduz için. Kedi kuduz oldu. Onu da kuduz bir hayvan ısırdı büyük ihtimal..

ÖZET : Kedilerde kuduz olmaz diye bir bilgi yanlıştır. Kedilerde kuduz olmaz ihtimali vardır.
Kuduz olmayan hayvan gurubundandır kediler diyen, ben kedi besliyorum her şeyi bilirim diye bilgisel artistik yapan varsa da
sokak hayvanlarına en az 100 binlik mama bağışlaması karşılığında iddiaya da girerim
Siz kendinizde misiniz hocam? Yazdıklarımı neden okumuyorsunuz? Bakın yukarı yazdım: barınaklarda vs olan milyonda bir olayı bilim yazmak zorundadır dedim değil mi? Senin bahsettiğin olay münferit bir olaydır. Gerek kaideyi etkilemez. Kuduz bir hayvan tarafindan isirilan bir kediyi de ornek vermenin ne kadar acayip oldugunu goremiyor musun? Adam konuda demis ki "kedim" tırmaladi sorun olur mu? Sence senin bahsettiğin olayla ilgisi var mi? Günlük hayatta kullandigimiz dil ile "kedilerde kuduz olmaz merak etme" dedik. Bilsek bilimsel rapor sunardik konu sahibine:

Sevgili konu sahibi, yaşadiginiz elem olaydan dolayi uzuntulerimizi bildiriyor ve acinizi paylasiyoruz. 1900 bilmem kac yilinda 1 kedi California'da kuduzdan ölmüştür. Ona göre muamele ediniz..

Mi deseydik?? 😀😀