6 ay önce uykudayken kalp krizi geçirdim. R10 da sabahlamistim öğlen 12 gibi yattım akşam 18 gibi şiddetli ağrıyla yataktan kalktım. Tam 5 saat yatakta kıvrandim ölmek için çok dua ettim gözyaşı döktüm yok nafile, canlı canlı kesseler beni böyle acı cekecegimi sanmıyorum çok dehşet birseydi. Evdede kimsenin olmayışı çabası. Neyse saat 23 gibi bi ara acı durdu, kendimi hemen sokağa attım ve taksiye binip hastaneye gittim ordanda Bezmialem hastanesine sevk edildim. Ertesi gün anjiyo oldum. Kalp iflas etmiş bütün damarlar tıkanmış ameliyat olacağız lakin ismini unuttum değerler 10k nin üstüne çıkmış 300 lere inince olacakmışım 1 ay hastanede kaldım ameliyat oldum 2 haftada öyle kaldım. Şimdi çıkalı 4 ay falan oldu fakat hiçbir şeyden zevk almıyorum. Hayatın hiç tadı yok ve resmen OT gibiyim. En ufak birseyi kafama takıyorum duygusala bağlıyorum. Misal 7 yaşında kızım var ona küstüm aramıyor beni diye. Keza 17 yaşında oğlum var oda arayıp sormuyor onada darıldım küstüm. Hanım hasta olduğumu bildiği halde 1 ay köye gitti düğüne ona fena darlandım. Aramadı sormadı. Durumlar böyle arkadaslar ne yapacam edecem bilmiyorum.