yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bildiğin ben dolandırıcıyım diye bağırmış okudukça şaşırdım.

Şifreyi bilmesi beni ikna etmişti yazmışsınız. Tam tersi, beni Paycell'den arasa şifreniz şu giriş yapın dese söver telefonu kapatırım. Bir temsilci asla sizin şifrenizi bilemez, şöyle düşünün bankayı aradığınızda uygulamada sizi yönlendirdiklerinde diyorlar mı şifreniz 6 tane 1 giriş yapın diye. Şifrenizi bilmiyorsanız sıfırlayın der. Bu başlı başına farketmenizi gerektirirdi, onun dışında bir de kart bilgilerini girmiş 3D kodunu vermişsiniz.

Çok üzüldüm, dikkate gerekir. geçmiş olsun.
3D kodu farklı onu bankadan cekti paycell deki parayı direk çekti. ben ömrümde telefona paycell indirmiş birisi degilim. telefonumdan youtuebe girmiş birisi dahi degilim wb skype kullanıyorum 7 24 pc deyim. telfona ihtiyac duymuyorum. adam aradı ben turksell den ariyorum fizi ws uygulamalaından çıkmışsınız dedi evet dedim. geri odeme yapacağız 4 bin tl. okey dedim ilk uygulamayı indirdim. kendim App store ye paycell yazdım beni adam yonlendirmedi ilk uygulamayı indirdim. şifresiniz bu dedi verdigi şifreyi girdim evet uyelik bana ait maili ws si bana ayit kendisinin yaptıgı birşey degil. bana dedigi şu paranızı cekmek için kredi kartınızı yada sanal kartınızı eklemeniz yeterli ekledim dedim çıkın uygulamadan 1 dakka sonra girin dedi hop otomatikman para gitti. eee şuda var. ben bu uygulamaya daha önce kartımı ekleseydim beni aramasına bile gerek yoktu direk o bana paycell in sundugu parayı direk cekebiliyormuş.

paralar gitti. herşeyi geçtim. sorun cıkar yeniden hesabıma girerler diye uygulamayı açtım şifreyi degişeuim diye aaa 24 saatde 1 kez şifre deişebilirsiniz dedi. benim şifrem deişmesi için benim onayım gerekmezmi? yada telefonuma bilgi gelmezmi? hiç bir bilgi dahi gelmez. ben kendimdende eminim ve suc duyurusunda bulundum. hemde hırsızı suçlamadım direk paycell turkcel sebebide hem benim verimi dağıyacaklar. bide üzerine 4 binliraya 350 tl hizmet bedeli alacaklar.