Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet iyi biliyorum. Sen sağlık güvencen olmadığında hastaneye işin düştüğünde ilaç almak istediğinde ödeyeceğin tutarları biliyor musun?

1 mr, 1 röntgen, 1 tam kan sayımı için sağlık güvencen yoksa devlet hastanesine ödeyeceğin tutar 2500 lira. Özel hastaneye düşersen bunun 2 katını ödersin.

Şimdi kim neyi bilmiyormuş anlat bakalım.

Evet gss’nin uygulanış şekli yanlış ama hastaneye sık sık işiniz düşüyorsa çalışmıyorsanız oldukça avantajlı. Ayrıca gelir bildirimi yaparak ödememe şansınız da var. O paraya gidin özelde muayene olun demek komik özel hastane fiyatlarından belli ki haberiniz yok. Muayene oldun tetkik isterse ne yapacaksın?

Ben o parayı ödediğim halde devlet hastanelerinden yeteri kadar destek alamıyorum. Futbol oynadığım için sakatlıklar yaşadım ve bir çok hastaneye gittim devlete de gittim özellere de gittim. Parayı verince hizmet on numara oluyor bu ülkede.
Her ay düzenli 1 sene boyunca para yatırsam 600 liradan 7200 TL yapıyor. Ben hastaneden faydalanmadım 1 sene ne olacak peki bu para. Saçmalık yani. Ayrıca bu parayı yatırmış olsan bile devlet hastanelerinde bazılarında yine ücretler alıyorlar.