Bugün hesabımda görünce geçmişe gittim bir an, dile kolay 16 yıl önce üye olup hala içinde bulunduğum bir platform.
Şu anda bulunduğum yer için r10'a teşekkür etmek istiyorum.
Üniversite başlangıç yılında aile işimiz battı ve okula kayıt olamadım. O yıllarda merakımla öğrendiğim ve burada geliştirdiğim ufak tefek web sitesi tasarımı, seo işleri, grafik tasarımı derken r10 sayesinde hayatıma yeni bir yön çiziyordum. E-ticaret ile haşır neşir olmaya başlayınca, tavsiye üzerine bir mobilya firmasının eticaret departmanını kurup, 2 yıl orada çalıştım. Muhasebe departmanımıza link alımı için ödeme maili gönderdiğimde, bir türlü anlayamamışlar ve ödeme yapmamışlardı. Aynı gün 2 adet olumsuz yorum haneme yazıldı
2011'de ise bilgi birikimim arttı ve kendi e-ticaret sitemi kurup kısa bir süre Masko'da tesadüfen tanıştığım bir mağazanın çatı katında 3 ay çalıştım. Kısmet oldu ve yine orada bir mağaza kiraladım. Şu an 12 yıldır aynı yerdeyim. Üretim yapıyoruz, e-ticaret tarafı aktif.
Şu an yeni e-ticaret projelerine giriyorum. Çeşitli ajans ve yazılım firmaları ile toplantılarımız oluyor, karşılarında mobilyacı olarak oturmadığım için süreç daha sağlıklı ilerilyor.
r10 bana, dolaylı yoldan bir meslek ve iş imkanı sağladı. İçinde bulunduğum statüyü verdi.
Bugün geldiği yapı ve üye sayısıyla Türkiye'de tek. Gelmiş, geçmiş emeği dokunan tüm yönetici, moderatör arkadaşlara da buradan teşekkürlerimi iletirim.
Umarım hikayem birilerinin feyz almasına olanak sağlar.
Sevgiler.