Peki hocalarım ağrı sızı var mıydı? ameliyatta sanırım göze aparat vs. takıyorlarmış yıkıyorlarmış kaç dk sürdü ve ameliyatta acı vs hissettiniz mi?
Lasik için konuşuyorum; 10-15 dakika kadar sürdü. Gözü açık tutmak için bir şey taktılar ve önce neşter tarzı bir şey ile flep soyuldu. Daha sonra iki gözede lazer atımı yapıldı, göz başı 3-5 dakika sürdü. Sonra eve gönderdiler.
İlk yarım saat iyiydi sonraki süreçte 5-6 saat boyunca gözlerimi açamadım, aşırı sulanıyordu ama suya rağmen batma oluyordu. Işığa karşı hassasiyet vardı ayrıca. Gece biraz daha iyiydim.
Göz batması arada halen oluyor (4 ay olacak sanırım). Ertesi günden itibaren bir sıkıntı yaşamadım, göze karşı bir hassasiyet oluyordu il kgünler onda da güneş gözlüğü takıyordum zaten.
Ağrı değilde sonuçta bıçak ile gözünü soyuyorlar. bir rahatsız oluyor insan. Hala da gözüm o bıçakla soyuluyormuş gibi bir his ve rahatsızlık var. Beklentim gözümün tamamen netlik kazanmasıydı ama buna da şükür.
Detaylı sorularını doktora sormanı öneririm. Deneyimler kişiye özel sonuçta. Biz yanıtlabiliriz seni.