Konuya müdahale hakkım değildir. Silinebilir mesajımda; (Düşüncemi söyleyemeden duramadım)
@Burti; beyin kendisini de yönettiği firmayı da bilmiyorum,tanımıyorum. 7 sayfa yorumları okuduktan sonra gerçekten işimizin zorluğunu tekrar gözden geçirdim.
Yorumlarda su faturası örneği verilmiş beyefendi suyum kesilir tesisatım sökülmez demiş. O tesisatın yapım bedeli sizden çıkıyor. Peki 2 ay boyunca ödemediğiniz hosting hizmetine ait verilerin diskte yer kaplaması niye firmaya yük olsun ? Bununla alakalı hizmet sözleşmesini okudum gayet net bir şekilde de belirtmişler. Madem danışmanlık hizmeti veriyorsunuz bu tarz bilgilere değer verip okuyup bu konuyu artık ne düşünerek açtınız bilmiyorum ama probleminizin çözülmesi için açmadığınızı düşünüyorum.
Şuraya da bir düşüncemi bırakayım. "Reklamın iyisi kötüsü olmaz her zaman için geçerli değildir."
ben
@Burti; beyin yerinde olsam, böyle bir çözüm amaçlı açılmayan konunun mesleği "hukuk ve danışmanlık" olan bir kişi tarafından açılmasını tamamiyle karalama olarak algılar ve ona göre hakkımı ararım.
Tekrardan taraflara geçmiş olsun.