Haklı aslında çok net bellide, suçlu suçunu kabul etmiyor.
Şimdi bu adamlar bana bu kadar bildiri yaptıktan sonra ben ödemezsem ve idare etmeleri için bilgi vermezsem neden beklesinler ki... Vay anam hemde 90 gün beklemişler.
Beyfendi durumları karıştırmayın; domain firmaları aracı kuruluşlardır, hosting ile domain farklı işleyişe sahip. Bu iki durum bir değil.
Öte yandan sistemde telefon numaram kayıtlı, SMS gönderilebilir, "müşterinin gözetildiği kurumlarda" verilerin silineceği bildirilebilir.
Hepsini geçtim anlaşılmayan konu şu; bu adamlar 8. ayı bana fatura etmiş yani hizmeti mevcut koşullarda devam ettirmeyi taahhüt etmiş fakat 8. ayın ödemesi yapılmasına rağmen hesabı silmiş.
Eğer nitelikli bilinçli bir yaklaşım olsa 8. ayı fatura etmez, 7. ile birlikte hesabı sonlandırır, kendilerince tasarladıkları kopyala yapıştır sözleşmelerine bu kadar sadıklar madem neden 8. ayı fatura ediyor.
Basit bir soru 8. aydaki hizmetin karşılığı nerede? Mevcut düzenimi devam ettirememelerinin sebebi ne, engeli varsa neden fatura edildi ?
Bu arada 8. ayla ilgili geç ödendi bahaneleri de yok, zamanında ödenmiş 8.ay kendi mantıklarınca.