Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. size mail atılmış ilk mesajda belirttim. Algı yönetmek ve insanları manipüle etmekte çok iyisiniz.

2. Bize merdiven altı diyemezsiniz bunun bedelini size hukuken ödeteceğim emin olun.

3. Gelecek ay kullanım dönemine girmişsiniz ve bunu ödemek zorundasınız pre-paid servistir bu.

Bu konuyu daha fazla uzatmayacağım sizin şu manipülatif ve saygısız mesajlarınızı daha fazla kaldıramayacağım. İlgili konunun kilitlenmesini üyenin forum içerisindeki ahlaka aykırı mesajlarının gözden geçirilmesini ve mümkünse uzaklaştırılmasını talep ediyorum @Yeniceri; @tolgasen;
Ödetmezseniz bu forumun en rezil firmasısınız anlaştık mı? bu bir,

ikincisi "3. Gelecek ay kullanım dönemine girmişsiniz ve bunu ödemek zorundasınız pre-paid servistir bu." madem gelecek ay kullanım dönemini kullanmayı bana taahhüt ettiniz, verilerim nerede? bu iki,

"Otomatik ödeme sistemi burtinet.com içerisinde yoktur. Kendiniz diyorsunuz tesadüfen görüp ödedim diye demekki girip kendiniz ödemişsiniz. Yalancısınız." YALAN sizin işiniz merak etmeyin, millete kurumsal diye algılatıp merdiven altı hizmet sunuyorsunuz, internet sitenizde adresiniz bile belli değil He şu konuda hakkınızı yemeyeyim, kartlarım sistemlerinizde (veya bağlı sistemlerinizde) tanımlı/kayıtlı olarak görünüyor fakat otomatik ödemede değil, sadece öde tuşuna basmamız gerekiyor. Bu bir yalandan öte hatırlamamaktır ama siz de haklısınız bu vasat hizmeti bir şekilde manipüle etmeniz gerekir, yoksa nasıl çekeceksiniz insanları.