Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Firmaya 3 aylık borcum vardı. bugün hizmetim silinince ödemesini yaptım, sonrasındada haklı çıkmaya çalışmak için manipüle ediyorum."

yazmanız gerekliydi.
Durumu özetleyeyim ben size, siz zahmet etmeyin çünkü yaklaşımınız sığ kalıyor, malum kurumsallığınızın göz kamaştırdığını belirtmiştik.

""Firmaya 3 aylık borcum vardı. bugün hizmetim silinince ödemesini yaptım, sonrasındada haklı çıkmaya çalışmak için manipüle ediyorum."

yazmanız gerekliydi." diyor beyfendi.

06.2023 ÖDENMEMİŞ diyor, fatura etmiş ->bildirim yapmamış kendisi, 14.08'de tesadüfen görüp ödenmiş.
07.2023 ÖDENMEMİŞ diyor, fatura etmiş ->bildirim yapmamış kendisi, 14.08'de tesadüfen görüp ödenmiş.
08.2023 ÖDENMEMİŞ diyor, fatura etmiş -> bildirim yapmamış kendisi, 14.08'de tesadüfen görüp ödenmiş AMA madem hizmet kesildi, hesap silindi neden 8. ayı fatura ediyor ? Neden bu 8. ayın ödenmesini istiyor? Madem verilerimi ve hesabımı sildi, o zaman 8. ay neden fatura ediliyor?

Burada anlaşılmayan konu şu;

Bu arkadaş merdiven altı verdiği hizmeti insanlara kurumsal olarak algılatıp sonrasında bir de pişkin şekilde bu tavırlara bürünüyor.

Kurumsal bir firmada olması gerekenlerin en başında fatura ettiğin bir işlem varsa taahhüt ettiğin bir şey vardır. Bu adam bana 8. ayda mevcut hosting vs. hizmetlerimi kullanabileceğimi belirten fatura düzenlemiş fakat ödemesini yaptığımda ben senin hesabını sildim diyor. Buradaki ne idiğü belirsiz iki üç şakşakçı da bu pişkinliğe çanak tutuyor.

Bu şekilde bu durumları normal kabul ederseniz bu forumda müşteri sıfatıyla bulunduğunuz her an sorun yaşamaya ve mağdur edilmeye mahkum olursunuz. Bu sebeple işin müşteri boyutundan bakmak esastır.

Tekrar belirtiyorum, mevcut hizmeti devam ettireceğini taahhüt eden bu firma taahhüt ettiği ödeme (8. ay ödemesi) ödenmesine rağmen 3 YILLIK müşterisini mağdur etmiş üstüne de bu şekilde bir üslup takınmıştır.