Öncelikle 3 ay ödeme yapmadığınız için hizmetinizin silinmesi üzücü olduğu kadar normal bir durum
Ofisiniz de kullandığınız elektrik , su için bu ay 50 TL fazla kullandınız diye sizi önceden bilgilendirip mi fatura kesiyorlar yoksa faturanız gelince mi öğreniyorsunuz ?
Hosting, Sunucu servisleri de benzer şekilde mevcut maliyetler anlık değişebilir veri merkezleri herhangi bilgilendirme yapmadan fiyat artışı yapabiliyor.
Veri merkezi maliyetlerine gelmeden İP kiralama , Lisanslar dolar bazlı olduğu için aylık değil günlük değişiyor.
Her fiyat artışı öncesi bir hosting şirketinin bilgilendirme yapması sürdürülebilir bir durum değil.
Ofis kirasını , Ev kirasını nasıl düzenli ödemeye özen gösteriyorsanız veri merkezi ödemelerine de özen gösterirseniz bence bu durumları yaşamazsınız
Geçmiş olsun
Bu yorumu hangi sıfatla yaptınız bilmiyorum da hukuk bilen biri olmadığınız kesin.
Bu sizin doğadan çıkarımladığınız hava olaylarına benzemiyor ondan yorumunuz bir hayli anlamsız olmuş. Bilginiz olmayan konuda yorumunuz olmazsa inanın çevreniz dahil herkes daha mutlu olur.
Ben 3 ay ödeme yapmadığımda su tesisatım sökülmez, suyum kesilir. Nitekim bana fatura gelmediyse suyumu da kesemezler haliyle, çünkü henüz bildirim ulaşmamıştır elime bu birincisi.
Bakın şaşıracağınız bir şey söyleyeyim; inanmayacaksınız muhtemelen, hukuk dediğimiz şeyde firmalar öyle kafalarına göre tek taraflı artış yapamıyorlar abonelik&aylık sistemli satışlarında. Bunun en azından öncesinde bir bildirimi ve kabul/red süreci oluyor, inanılmaz değil mi?
Maliyetleri vs. beni ilgilendirmiyor, bunu yıllık 5 yıllık 10 yıllık planına göre tacir olan taraf hesap etmeli, ben değil.
"Her fiyat artışı öncesi bir hosting şirketinin bilgilendirme yapması sürdürülebilir bir durum değil." Bu cümleyi ayna karşısında 20 kez kendinize bir kurun bakalım 21. kez hala cümlenizin mantıklı olduğunu düşünebilecek misiniz...
"Ofis kirasını , Ev kirasını nasıl düzenli ödemeye özen gösteriyorsanız veri merkezi ödemelerine de özen gösterirseniz bence bu durumları yaşamazsınız"
Bu yorumu neye göre yaptınız? Ne gördünüz de neye göre bu yorumu yapabiliyorsunuz? Ödemelerimi aksattığımı neye göre söyleyebiliyorsunuz? Boş konuşmalarla bu konunun vehametini, diğer insanların vebalini alıyorsunuz, bence bilginiz olmayan konularda yorumda da bulunmayın. Bırakın firma gerçek yüzünü göstersin.