Bu yazdıklarınızın herbiri savcılık süreci için birer delildir, bunu bilin mutlaka.
Gelelim "2000 dönemi popstarları" lafınızı size çok güzel hatırlatacağım yargı süreçlerinde lütfen unutmayın
Bu arada kendinizi sınanacak kadar değerli hissettiren nedir ? Siz kimsiniz de ben sizi sınayacağım, adresinizi dahi paylaşamıyorsunuz internet sayfanızda, nedeni var mı bilsin platformdakiler?
"şu an istersek yedeklerinizi size satabiliriz. Ona rağmen iyi niyet gösteriyoruz. Lütfen daha fazla karşınızdakini sınamayın."
İşte bu, gerçek yüzünüzü çok güzel göstermişsiniz; bu yüzünüzle alışveriş yapsın insanlar sizin.
Her kampanyanızın altında bu tecrübelerimi seve seve paylaşacağım, merak etmeyin.
Kurumsallığınız göz kamaştırıyor, insanların hesaplarına çökmeye çalışan bir kurumsallık. O hesaptaki zayi olan her kuruşu tek tek ödeyeceksiniz.
Siz reşit misiniz bu arada ? 18 yaşını doldurunuz mu, bunu ciddi manada soruyorum.
Mazur görün KVKK 'yı ağzınıza dolamışsınız da ben üyeliğimde hiçbir aydınlatma metni ve açık rıza onayı görmedim. Siz ne hakla kişisel verilerimi barındırıyorsunuz kendinizde? Var mı cevabınız sözüm ona sayın kurumsal firma temsilcisi.