Buyrun işte üslubu da bu beyfendinin

Tehdit olarak algıladığınız kısmı işinizi yapAmadığınızdan dolayı insanları mağdur etmeniz neticesinde insanların bunu diğer insanlarla paylaşması ve mağduriyetini yargı yoluyla gidermeye çalışması olabilir mi?

Siz neyi anlatıyorsunuz ödeme yapılmamış diye, niye insanlara YALAN söylüyorsunuz? Cari ödemeleri paylaşabilir misiniz? Benim bilgim olmadan 41 TL 'den nasıl 143 TL 'ye çıktı bu ödemeler? Benim tüketici olarak bir kabulüm var mı? Bugüne kadar 45 TL üzerinden hesapladığınız tutarları toplayın bakalım benim ödediklerim karşılıyor mu karşılamıyor mu?

Gelelim son konuya, madem eksik ödeme vardı, o zaman bildirimde bulunmak zorundasınız, diğer türlü verilerimi istediğiniz gibi yönetme lüksüne sahip olduğunuz anlamı doğar. Bu keyfiliği size kim veriyor?

"Yedeklerinizi yedek sunucusundan çekiyoruz boyutu yüksek olduğu için 2.5 dakikada çekilecek bir şey değil." çekiyoruz derken kaç kişisiniz? Hayırdır mahallede tavla sohbetinde miyiz?

Ben size sabah yazdığımdan beri olmuş 7-8 saat, 2.5 dakika ile arada fark var değil mi? Mantıklı cevaplarla gelin.