Sözleşmenizde yazan;
"3.12: BurtiNET, süresi dolmuş alan adı, hosting, veya diğer sunduğu hizmetleri süre bitiminden sonra durdurma, hizmeti tamamen iptal etme hakkını saklı tutmaktadır. Süresi dolmuş veya ödemesi sağlanmamış hizmetlerin iptalinden sonra herhangi bir veri kaydı tutma yükümlülüğü bulunmamaktadır."
madddesinin "genel işlem şartları" özelinde hukuki incelemesini ve tüketiciye karşı geçersizliğini eminim avukatınız size Yargıtay kararları ve açık kanun maddeleri ile izah edecektir.
Bu sebeple yedeklerimizle ilgili konuda HALA herhangi bir gelişmeniz olmadığını görüyor, bu konuyla ilgili başka şikayetVar olmak üzere sair platformlarda da gerekli uyarılarımı yapıyor olacağım.
Çözüm konusunda ise siz sadece üzerinize düşen yükümlülükleri yerine getirin ben hak arayışımda gerekli adımları attım zaten, meslektaşıma biraz daha fazla danışırsanız bu tarz konularda daha aydınlatıcı olacaktır.(!)
Bu yaklaşımınız tamamen samimiyetsiz bir gösterişten ibaret. Ben sizin bu ülkede nasıl suç işlediğinizi ve kanunlara aykırı hareket ettiğinizi de bilahare başvurularım sonuçlandığında bu platform üzerinden izah edeceğim.
Yedeklerimin içerisinde eksik bulunmamasını sizler adına "tamamen iyi niyetimle" diliyorum.