hocam demek ki sizinle hiçbir şekilde iletişim kurmak istemiyor ilkini kabul etmemiş veya reddetmiş sizde durup 2. isteği atmışsınız konuyu takip ediyorum ben bile rahatsız oldum siz hala önceki mesajınızda sorun yaşı küçük olması vs değil diyorsunuz
İlk ret sonrası ikinci istek rahatsız edici hocam. Bir de tanıdık çevreden gelen böyle şeyler daha da rahatsız eder insanı.
Neyse hocam haklısınız 3.yü de atın siz engellememiş naz yapıyor belki (!) YTD
Değerli hocalarım insanlar yolda taciz ediliyor, tecavüze uğruyor, yoldan geçerken insanlar kadınlara korna çalıyor, laf atılıyor bunlardan bahsetmiyorum. Kardeşim birisi istek mi attı reddedersin 2. kez mi attı engellersin ve konu kapanır. İnsanların bunu dillendirmesini anlayamıyorum. Akrabalarım işi kendi arasında çözmek yerine çok basit bir mesele için gelip beni uyarıyor.
Bu insanlar ayda 4-5 kez beni arayan, bilgisayar alacağız ne alalım diyen, çocuğum spor lisesine gidecek hoca bul diyen insanlar ve benim de nasıl birisi olduğumu biliyorlar. Kimsenin karısında kızında gözümüz yok.
Sadece rahatsız mı oldun kardeşim engelle konu kapansın bitsin gitsin. Neden uzatılıyor? Ben bunu anlamaya çalışıyorum.