Bunları destek bildirimi açıp Comnet'e sormanız daha mantıklı olur aksini söyleseler bile onlar dahi yanılabiliyorlar bazen mesela benim ev telefonu ve internet tek hizmetteydi. Kapanmaması gerektiğini ve kullanacağımı belirttim hatta Türk Telekom'u arayıp kayıt dahi oluşturmuştum ilk gün kapanmadı fakat ertesi gün numara kullanıma kapandı. Gidip numarayı açtırmayı denedim mırın kırın ettiler mesela açmadılar. Bende indirimden ötürü yıllık 100 Mbps paketlerini aldım, altyapım 69 Mbps destekliyordu fakat aldığım maksimum hız 49 Mbps hocam. Ekstra modem falan almadığınız sürece ek fatura çıkarmazlar bence. Ayrıca forumda çok fazla kişi Comnet'in kurumsal olmayan, alaycı iletişiminden yakınmış bunları ben çok sonradan gördüm tabii, bunu bilerek ucuz diye geçiyorsanız geçin.
Fiber hatta hız problemi olmaz diye düşünüyorum. En yüksek hızı alırım. Çünkü sonuçta fiber altyapı ciddi hızlara ulaşıyor. Şu ana kadar TurkNet kullandım ve Türk Telekom altyapısı üzerinde en iyi hızı aldım. Comnet için de güzel bir performans beklemekteyim.
Ayrıca doğru bildin, fiyat sebebiyle geçiyorum. 100 MBps hıza 259 lira vermek yerine 200 MBps hıza 169 lira vermek daha mantıklı.