Dün bir hesap yaptım. 3.99 olan komisyon değerim varken 100₺'de 5.39₺ komisyon+işlem+kdv ekleniyor buda %5.39 demek oluyor.
Yani 1.000₺'de 53.9₺ 10.000₺'de 539₺ Komisyon demek oluyor.
Ayrıca Çekim ücretleri'de eklediğinizde bunun içerisine 20-22bin gelir için ortalama 1500TL bir gider ödüyorsunuz.
Benim projem aylık +50k kazanıyor yani sadece benden aylık 2500TL yada daha fazlasını sadece benden komisyon olarak kesiyorlar.
Şimdi herkes diyecek tutarlar yüksek o kadar para koyarmı fakat bu paranın hepsi keşke doğrudan bize gelse öyle olmuyor Reklam Giderleri neredeyse kazancın 3'te 1'i Ayrıca Hizmet veriliyorsa Sağlayıcı giderleri Yada hizmet bedelleride ekleyince 50k'dan belkide 15k cüro olsa 2500₺'sinide veriyoruz vallet'e tertermiz iş Bu kadar yüksek kazançlarda kesinlikle bu kadar yüksek komisyon alınmamalı hala birçok ödeme firmasında işlem ücreti vb durumlar yok sabit bir komisyonun vardır onun üzerinden gelirinden düşer ve ekstra çekim ücretleri falanda uygulanmaz websitelerindeki destekle whatsappla herkesle görüşüp düşürmeye çalışmama rağmen yardımcı olunmuyor. Şikayet Var'a kadar yazdım. Farklı sanal pos arayışına girdim ve ilk fırsatta değiştireceğim bilginize.