@Vallet; yanlış anlaşılmayı anlayışla karşıladılar çok teşekkür ediyorum.
Dün müşterilerim düşük komisyon verirken bende destek açıp soru sordum, komisyon ve valör oranlarınız düşürülmüştür denilince komisyonlarda bir hata olduğunu düşünüp forumda konu açmıştım. Aslında vallet destek yetkilileri özel yeni komisyon ve valör teklifinde bulunduğumu sanıp onaylayarak güncellemişler. Bende komisyonlarda hata olduğunu düşününce diğer vallet kullananlarda destek açıp kontrol etsin diye konu açmıştım.
Yanlış anlaşılma üzerine konuya cevap yazdılar, pazar günü olmasına rağmen destek üzerinden konuştuk, destek yetkilisine ve vallet yetkililerine anlayışlı davrandıkları için teşekkür ediyorum
@Vallet; yanlış anlaşılma için çok özür dilerim. Tam emin olmadan alelacele konu açtım.
Komisyon işleyişleri şahısdan şahısa, kayıt olurken verdikleri cevaplara göre değişiyormuş. Kayıt olan kişinin başvuru yaparken sorulara verdiği cevaplar doğru değilse komisyon da artıyormuş.
Sanal pos arayanlara veya düşünenlere vallet öneririm, pazar günü bile çalışan desteğinden, bakiye çekmesine, hizmetine kadar mükemmel bir firma