SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ideolojik ofkesi yuzunden okudugu anlamayan bir tayfa var malesef. konu bambaskaydi, konuda balkanlilarin osmanliya bakışı var, olay sen türk degilsin kavgasina nasil döndü anlamadım)

ben mi yanlis yazdim diye defaten okudum, konu gayet açık aslında balkan cografyasindan bir insan osmanli tarihine neden ofke duyabilir konu buydu sadece..
Yorum atanların %90'nın balkanların zamanında Osmanlı toprakları olduğundan bile haberi yoktur adımı basarım. Fanatizm kafasında okuduğunu anlamayan düz bir kitle var bunlara ne yaparsan yap birşeyi anlatamazsın.

Osmanlının yıkılmaya dağılmaya başladığı dönemlerde balkanlardan bu taraflara göçler başladı. Biz yugoslav göçmeniyiz. Tabi bizimki sonraki göçler. Şuanki makedonya topraları savaştan sonra dağıldı. Balkan Türkleri bunlar arnavut olur boşnak olur yugoslav olur herşey olabilir yaşadığı yer önemli değil hepimiz zaten Türküz aslında. Adam çıkmış diyorki hadi arnavut sevmez anlarımda bizim içimizdeki hainler nasıl sevmez anlamıyorum diyor. Olum o arnavut dediğinde Türk zaten. Hemde senden daha has Türk olduğuna adımı basarım. Çünkü Türk kültürüyle büyüdü bu insanlar. Osmanlıydı oralar. O insanlar savaş kan ve acıdan başka hiç birşey görmediler. Acı kan savaş....... Neyse bunlara bir taş at sabaha kadar otur izle. Bilgisiz bilgili bunlar.