dew1912 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle gecmiş olsun izmirde olsaydınız yardımcı olabilirdim ama bulundugunuz şehirde varmıdır bilmiyorum plastik tamiri kaynağı yapan ustalar olur genelde resimlere baktığımda öyle büyük masraf gerektirecek bir hasar göremedim 1. resim plastik tamiri yapılır 2.ve son resimin ortasındaki parca olarak satılıyor zaten panjurda plastik tamirci yapar gibime geliyor benzer şekilde camurluğa carpmıştı motorcu bir kac kaportacı cıkma yada sıfır al takalım demişlerdi bir ustaya denk gelmiştim onun sayesinde parca değiştirmeden yapmıştım.
Bende öyle düşündüm de hocam başta şimdi düşündükçe ters geldi. Cana geleceğine mala gelsin, daha beterinde korudu fakat tertemiz orjinal parçam neden bu hale geldi hiç suçum yok iken. Anlayışlı biriyim fakat, burada benim hatam yokken sadece araba bekliyorken böyle bir şey oldu. İnsan ister istemez bu şekilde de düşünüyor.

Yanlış anlaşılmasın, benim arabamın tamponu zaten kötüydü adama kitliyim gibi bir düşünce değil bu. Hiç bir sorunu olmayan orjinal bir parçanın neden tamir görsün veya yan sanayi takılsın düşüncesi.

37 yaşında bir araba ve hala borcunu ödediğim bir araba