güncelleme: Olayı tatlıya bağlayıp neyse onu yaarak tutanağımızı tuttuk. Sanayide geçti yarı günüm fiyat topladım 12+ fiyat çıktı adama çok gelince sigortaya yaptıralım dedi. Bende tamam diyip kabul ettim.
Merhaba, aracımın içinde bir park kenarında beklerken önümdeki yabancı belçika plakalı araç geri geri aracıma vurdu. Çok sert bir şekilde vurdu baya sarsıldık. Elimizde çaylar vardı cam dahil her yer çay olmuş.
Aracım
Mercedes 1986 190D
Tutanak tutulmadı var mı bir şey yok, yaptıralım hemen dedi 1 hafta daha buradayım hemen göster dedi. O sebeple tutanak tutmadık. Aracın maddi hasarına aydınlık altında daha dikkatli baktığımda tamponun kırıkları olduğun panjurumun yamulduğunu gördüm.
Bir kaç kişiye mercedes gruplarından nasıl yol izlesem diye sorduğumda parçaları getirtip birine taktırman gerek dedi.
Parçalara baktığımda
- Yamulan ön panjurum 7500 tl çıkma
- Çıkma ön tampon 8000 tl çıkma
olarak görünüyor. İlanlara baktım biraz, ben bu fiyatları adama nasıl söyleyeceğim. Orjinal ve temiz olan tamponum panjurum neden bu halde dursun düşüncesi var. Adam kabul etmese ben bunu alttan alamam ki. Tertimiz gözüm gibi bakıyorum arabama. İleride satmak istediğimde ise değer kaybı bu şekilde durması ve yan sanayi ürün.
o an tutanak tutmadık, baya el ayak titredi zaten. Nasıl bir yol izleyeyim. Fikirlerinizi alabilir miyim?
FOTOĞRAFLAR