wenja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle insan mutlu olduğu işi yapmalı. Mutluysan hayallerinin peşinde koş. Ama babanın rızası da önemli bir husustur. Emeklilik ile alakalı meselelerde bilgi sahibi değilim. Bence babanın rahatsız olduğu konuyu iyice araştırıp onun gönlünü bu konuda rahatlatarak onun rızasını da alarak bir şeyler yapmanız olacaktır.
cinars adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Masraflarını kendiniz karşılıyorsanız huyuna gidin ikna edin ha o karşılayacaksa zaten ben vazgeçerdim. Siz yine de baba sözüne uyar mısınız bilmem ama gönlünü almadan iş yapmayın derim.
StreetStills adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüksek pirimle maaş alip sgk primi yatan babam emekliliğini etkilemesin diye yanlıs hatırlamıyorsam 5-10yıl arası bagkurlu olmadı. Emekli olduktan sonra bagkurlu oldu.
Son 5-10 yıl da kendisi en yüksek pirimden sgksını yatırdı.
Son ay aldığı maaş 7600tl

Etkileyip etkilemediğini normal primlerle maaş alanlarla karşılaştırıp düşünün.

Yıllarca herkesten fazla prim ödeyerek mağdur oldu.
doberman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar
Ne ilerisi ne bağkuru.
Eğer ürünlerinize güveniyorsanız kurun şirketinizi,
60 yaşından sonra 6 alsan ne olur 15 alsan ne olur. Her türlü geçin sıkıntısı çekersin.
Ama babanıza da şirket kurmanızın sebeplerini anlatın, manevi desteğini almak size kendinizi iyi hissettirecektir.
accrock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Babanın rızasını almadan girme derim. Önce büyüklerimizin rızaları sonra duâları. Kanın kaynıyor şimdi dikkatli adım at.

Babam herşeyi biliyorum kafasında arkadaşlar ne yaparsan özellikle söylüyorum tavsiye almak için herşeyi yapamazsın edemezsin olmaz havasında bunu da söylediğimde bana git armut sat daha çok kazan dedi ne kadar saçma değil mi sizce de?sizce bu kafada ki bi adala tartışmaya girilir mi?