RoZx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende aynı şekilde kendi scriptini yapıp kullananlardanım, benmde bi kaç ban olayı başıma geldi. ve anladım ki ban sebebi olmama etken olan şey aranan kelimeleri kayıt edip sitede göstermemmiş. şuan arnanları kaydetmiyr ve haliyle gösteremiyrm sitemde. bi kaç kategori altnda link verdim bide her girişte ana sayfada 10 değişik anahtar kelime arasından seçilen kelimenn videolarını gösteriyorum. index sayımda 300k yı geçi. backlinkte kasmıyrm hitide her geçen gün artıyor. ama yine biliyorum ki uzun soluklu bir site olmıycak. içerik yüzünden. ki içerik değiştirici kullanmama rağmn..
Yukarıdaki arkadaşımızın satmış oldugu video scripti konuları BURDAN BURDAN gorebilirsiniz

eee ne olmuş dıyeceksiniz konulardaki demo adreslerine bakıyoruz hemen biri BU biri BU

eee ne olmuş deyın deyın olan şu demo verılen adresler banlanmış BURDAN ve BURDAN balandıgını gorebılırsınız.

Şimdi 300k lık sitesi varmış acaba bu 300k = 300.000k mı yoksa bıldımız 300k mı cunki farklı şekılde kullanılıyor bu kendide bılıyor banlanacagını ve zamanında ban yedıgını cokda merak edıyorum 300.000k siteni hatta gırıp inceleyıp neler yapdınıda gormek isterim ama kendinde soylemişsin uzun soluklu olmucak dıye neyse mesaj alınmışdır herhalde