ERTET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

r10'da eksik, hatta günümüz teknolojisinde çok eski bir yapı var, mesajlaşma sistemi. Mesajlaşma sisteminde anlık mesajlaşma maalesef yok.
Mesajlaşma sisteminin eski olmasından, anlık olmamasından dolayı insanlar r10 mesaj sistemini kullanmak istemiyor ve r10 dışında iletişim kuruyor. Bu da d0landırıcılık vakalarını bi hayli artırıyor.

İnsanlar, ticaretlerini r10 içinde yapsa, ileride yaşanan bir d0landırıcılık durumunda, r10'dan mesajlar temin edilebilir ve bu olaylar çok daha kolay kapanabilir.

R10 içinde anlık mesajlaşma sistemi kurulamıyor sanırım, yani benim anladığım o şekilde, o yüzden ben şöyle bir şey düşündüm,
mesaj.r10.net gibi bir subdomaine, anlık mesajlaşma sistemi kurulması, whatsapp, telegram vb. gibi bir sistem olabilir. Bu işin ehli kişiler daha iyi anlıyordur tabii. Böylece insanlar mesaj atmak için orayı kullanabilir, r10dan öm atarken, oradan devam edilebilir vb.

Böyle bir yapının kurulması r10 için çok önemli bence.

iyi akşamlar
Anlık bir sistem olsa çok güzel olur. Öyle bir şey olacağını sanmam forum olmaktan çıkar. Gelişmiş whatsapp olur. Bir de anasayfaya story reklam eklense bir de mobil uygulama al sana tr çapı iletişim aracı