Merhaba dostlar,
Elementor ile tecrübesi olan varsa birşey sormak istiyorum.
Bir sayfa hazırlıyorum farklı ekranlar için uyumlu olmalı. Fakat elementor'ın responsive ayarları hayatımda gördüğüm en berbat birşey. Bi türlü kafamda oturtamıyorum.
Mesela her ekran için ayrı ayar seçeneği veriyor fakat 1366px den 2400px e kadar tek bir tasarım desteği sağlıyor. Arada onlarca farklı tipte ekran var o yüzden bi türlü tasarımı tam anlamıyla oturtamıyorum.
He birde o arada Masaüstü Bilgisayar diye bir seçenek daha koymuşlar ama ölçüsü kaç yazmamışlar, ölçüsünü nerden bilecez?

Birde şu olay var, birçok ekrana farklı ayar yaptım ama bi türlü Macbook Pro 16" için hangi responsive bölüme girdiğini anlayamadım. Deneme yanılma yoluyla hepsine özel işaretler koydum bakalım hangi ölçüye denk geliyor diye ama hiçbirine denk gelmiyor. Google'dan baktım macbook pro 16" in ekran boyutuna 3072 X 1920px olarak gösteriliyor fakat Elementor'da Geniş Ekran olarak belirtilen bölümde (2400px ve sonrası için) tasarımı düzenlediğimde yine de macbook pro için aktif olmuyor.
Yani anlayamadığım şu iki farklı px cinsi mi var ? Çünkü 16" bir cihazın Geniş Ekran kategorisine girmesi çok saçma değil mi ?
Valla kurtarın beni bu ızdıraptan

Responsive Ayar Seçenekleri: https://hizliresim.com/e8k3py0