Herşey yaklaşık 1 hafta önce başladı. Bir gün yürürken normal bir şekilde sol bacağımın üst kısmında bir ağrı mı desem kasılma mı desem bilemediğim ama bir süre sonra yavaş yavaş yürümeme engel olacak kadar ilerleyen bir durumla karşı karşıya kaldım. Dışarıya yürümeye çıktığımda ilk 10 dakikada sorun baş göstermiyor fakat yaklaşık 15 dakika sonra yavaştan ağrı veya kasılma başlıyor sonrasında şiddet artarak beni yürümeme engel dereceye kadar getirtiyor ve sol bacağım aksayarak yürümeye başlıyorum. Eve geldiğimde herşeye normale dönüyor fakat dışarıya çıkıp yürümeye başladığımda süreç başa sarıyor. Daha önce böyle bir durum ile karşı karşıya kalmadığım için bir ön tanı koymak ve konuyu araştırmak istiyorum. Sonrasında duruma göre zaten uzman bir doktora danışacağım.
Bu arada sol bacağım daha önce kırılmıştı fakat bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Uzun süre sol bacak ile ağır sporlar yaptım, zor koşullar ile bir çok şeyi tecrübe ettim. Kırılmadan kaynaklı bir hasar veya hasassiyet olduğunu düşünmüyorum.