Suan forumumuzda bir dünya cepren kumandacı ve bir dünyada *** içerikli reklam veren arkadaş yada bundan menfaat kazanan arkadaşlar olduğuna eminim. Tabiyki bu kötü işleyişin bozulmasını istemeyecekler. Fakat google gibi kalite bir firma böyle ufak tefek paralarda gözü olacak bir firma değil. Adsense çalışanlarının durumun ciddiyetinin farkında olmamalarına veriyorum. Cepten kumanda ile google kar etmiyor başka bir firmanın cebi doluyor google sayesinde ama googleın bundan haberi yok. yada dandik reklamlar da google a ( *** gibi ) olan güveni sarsıyor ve zamanla isiminide sarsabilir bu nedenle Google Türkiye çalışanlarına büyük işler düşüyor bu durumda. Zaten merkezin de bu konuda sorunları çözme amaçlı adımları olduğunu düşünüyorum. Türkiye çalışanlarınında artık bu olaya dur demeleri gerekiyor..

Arkadaşın sözlerine hak veriyorum. Herkes duyarlı olup bunları şikayet etse fazla barınamazlar. Çünkü reklam veren kadar reklam yayınlayan sitelere de değer veriyor google bundan emin olabilirsiniz ..