Merhabalar, öncelikle herkese bol kazançlar dilerim.
Bazı kişisel sorunlardan dolayı yüksek gelir getiren sitemi satıyorum.
Site işleyişi bir nevi görev ve anket sitesi ancak global olarak düşünebilirsiniz siz görev veya anket eklemiyorsunuz veya görevleri onaylamıyorsunuz tamamen otomatik çalışan bir sistemdir.
Kullanıcılarım tüm dünyanın her yerinden, her ülke'de anket ve görevler vardır. ABD de ki bir Kullanıcı tr'de ki 10 kullanıcıya bedel.
Site Açılış tarihi 02.06.2023 (TürkTicaret) site yayın tarihi 12.06.2023 tarihinden itibaren gelir elde etmeye başladık.
ortalama 40 Günde 300 Dolar civarı kadar kazandık.
Bu bir iş modülüdür yani kesin kazanç elde edebileceğiniz bir sistem ileride SMM veya SMS panelleri gibi bir sürü türeyeceğine eminim.
Bu sektörün öncülerinden biri olmaktan gurur duyuyorum, Muhtemelen bu satış konusunu açtıktan sonra benzer yazılımları yazmaya başlayacaklar ve script satışına başlayacaklarına eminim.
Siteyi alan kişiyi yanlız bırakmayacağım yani siteyi sattım benim işim bitti gitti değil bildiğim tüm reklam strajisi ile beraber her şeyi detaylı bir şekilde teslim edeceğim.
Aynı zamanda Google Play uygulması ile vereceğim.
Teklif Duvarı Sayısı: 8
Teklif Duvarlarında Toplam Bakiye: +99 Dolar
Her teklif duvarının ödeme tarihi ve ödeme çekim yöntemi farklıdır.
Timewall: Her hafta Perşembe günü kazanç 10 dolar üstü olduğunda kripto para olarak ödeme gönderir.
Bitlabs: Sanırım 50 dolara ulaştığında kripto veya Banka olarak ödeme yapıyor.
CPX-Research: NET30 - 25$ Banka veya Paypal ile çekim 100 USD ve üzeri BTC ile çekim yapılır.
Notik: NET45; 50$ PayPal veya Banka Çekimidir. Her ayın 1'nde fatura oluşur nihai ödeme 25'nde gerçekleşir.
Wannads: NET30; Minimum çekim 150$ Paypal veya Banka ile çekim vardır.
Kiwiwall: Banka, PayPal ve Bitcoin ile ödeme yapar. Min çekimi bilmiyorum açıkcası.
OfferDaddy: Fatura kesildikten sonra PayPal (10$) Banka ile çekim (100$)
Offeroc: Yeni ekledim kripto olarak çekim yapılır her ayın 25'nde 10$ a ulaşırsa otomadik öder.
Timewall Güncel Bakiye: $3.00
Timewall Çekilen Bakiye: $179.63
------------------------------------
Bitlabs Güncel Bakiye:$13.08
CPX-Research Güncel Bakiye:$29.18
Notik Güncel Bakiye:$29.10
Wannads Güncel Bakiye:$13.37
Kiwiwall Güncel Bakiye:$4.08
OfferDaddy Güncel Bakiye:$7.20
Offeroc Güncel Bakiye: $0.25
------------------------------------
Toplam Bakiyemiz: $99.26 (2.685TL)
Toplam Çekilmiş Bakiye: $179.63 (4.865TL)
Sitenin Total Kazanç: $278.89 (7.820TL)
Site Kullanıcılarına Yapılan Ödeme: -28$ (758TL)
Reklam Bütcesi: -35$ (947TL)
+25 Teklif duvarı var ben sadece 8 tanesini kullanıyorum.
Site: cupearn.com
Uygulaması:
https://play.google.com/store/apps/d...n.app&hl=en_US
Kullanıcı Sayısı: +5040 (Tüm kullanıcılar gerçek ve para kazanma ile ilgilenen dünyanın her yerinden üyeler)
istediğim fiyat: xx.xxx tutarlı detay için pm
Ben site ile çok ilgilenemedim ilgilenen olursa bu kazancı bir ayda daha fazlasını bile kazanabilir.
Eğer bilgisi olan var ise
Freecash'ın ne kadar kazandığını bilir bire bir aynı sistemdir.