Hayırlı olmasını dilerim. Türk Telekom dışında her firma iyidir

Biz 50 mbıte (aksam 100 mbit) 118 tl oduyoruz kablonette. sanırım baya bedava kullanıyoruz
Evet şu an 350 lira civarında sanıyorum 100Mbps, Ne yazık ki tüm operatörler fiyatlarını güncellemek zorunda kaldılar hala taahhüt süresi devam edenler bu nedenle şanslılar.
Şu anda türk telekomda 1gbit + tivibu full paket kullanıyorum 425 tl ödüyorum. Sözleşmem bittiğinde de 600 tl ödeyecekmişim.
İki yıl boyunca sabit fiyat garantisi mevcut.
Netinternet'te televizyon yok, fiyat 1200 tl ve fiyatın yarın ne olacağı belirsiz.
Bu fiyata kim alacak anlamadım.
1Gbps hız ile kıyaslarsanız Türk Telekom ile öyle ama daha düşük hızlarda Türk Telekom ile rehabet edebilir durumdayız. Yüksek hızlarda da rekabet koşulları sağlayan kampanyalarımız olacak inşallah ve hem fiyat garantisi sunup hemde taahhüt almadan bunu yapacağız.
Fiyatlar piyasa göre biraz pahalı.
Verilebilir en iyi fiyatları veriyoruz kendi açımızdan, piyasada hizmet veren firmaları referans alarak fiyat belirlemedik. Ancak şöyle bir kampanyamız var eğer veri merkezi müşterisiyseniz, 1 tane alan adınız bile olsa her ay sabit 50 TL indirim alabiliyorsunuz web sitemizde gördüğünüz fiyatlar üzerinden.
Hayır henüz aboneliğimi tamamlamamıştım ama şimdide böyle bir uyarı alıyorum, abone olamayacağım sanırım
Ben size özel mesaj göndereyim, Transfer için alınan bedeli 0 yapınca başka bir hata oluşmuş olmalı. Yeni açıldığımız için böyle ufak hatalar olabiliyor. Kusura bakmayın inşallah Pazartesi'ye kadar görünen tüm hataları gidermiş olacağız panelimizde.
Herkes fiyatlar normal demiş de . Bence fiyatlar pahalı yani. Ben türknet fiber e 249 veriyorum tahadütsüz ve hızı da 600 mb
TürkNet bu hizmeti sadece bir kaç şehirde veriyor ne yazık ki. Anadolu da 100Mbps de aynı paraya satılıyor. Eğer veri merkezi müşterimiz iseniz, 1 alan adınız bile olsa farketmeksizin web sitemizde görünen fiyatların hepsinden 50 TL ucuza hizmet alabiliyorsunuz sabit bir şekilde.
Ucuz diyenler nereyle kıyaslıyorlar anlamadım fiyatlar şuanda gerçekten pahalı. Zaten altyapı aynı aracı firma farklı her sorunda türk telekoma bağlı kalıyoruz bu durumda gerçekten pahalı.
Fiyat rekabeti içinde değiliz yukardaki mesajlar ve önceki sayfalarda da anlattım. Piyasadaki firmaların fiyatlarına bakarak tarifelerimizi belirlemedik, düzgün hizmet verebilmek adına sunulabilecek en uygun fiyatı sunmaya özen gösteriyoruz. Veri merkezi müşterilerimiz tüm görünen fiyatlardan sabit 50 TL indirim ile hizmet alabiliyor. Ben aynı altyapı konusuna deyineceğim;
Bu herkes tarafından bilinen bir yanlış. ISS firmalar içinden internet geçmeyen boş bir portu Türk Telekom alt yapısından kiralayarak size hizmet verirler. Bu portun içinde internet yoktur, bir ucu sizin ev veya işyerinizde, diğer ucu da bizim veri merkezimizde sonlanır. Dolayısıyla sizi internete çıkartan bizleriz. Türk Telekom değil. Aynı zamanda omurgamız da pek çok firma ile peering yapmaktayız. Bu bir veri merkezi olmamız sebebiyle mecburen yapmamız gereken bir yedeklilik durumu. O nedenle aynı alt yapı demeniz doğru değil. Biz ihtiyacımız olmadığı bir çok operatörden ya kesinti olursa diye ayrı, ayrı hat alıyoruz. İş sürekliliği bizim için çok önemli. Ayrıca sunduğumuz hizmetler de farklı, Otomatik arıza kaydından tutun da, IPv6 desteğine, detaylı bağlantı raporlarına kadar. Tabi bunlar sizin için bir önem arz etmiyor olabilir bu sizin takdiriniz.
Fiyatlar uygun değil maalesef. Aynı hızları daha uyguna verebilen birden fazla firma var. Zaten Telekom altyapısı olduğu için herhangi bir teknik arızada her türlü Türk Telekom ilgileniyor, yani firma adının çok bir önemi yok. Altyapınız iyiyse firmaların çoğu interneti sorunsuz sağlayabiliyor zaten.
Aynı cevabı copy/paste yapmak istemedim. bir üst mesajımı size de yazdığımı varsayabilirsiniz. Ne yazık ki tek faktör altyapı değil.
Fiyat konusu tartışmaya açık fakat, net internet bu piyasanın en kaliteli firmalarından. Bu platformda olup
@Ni-Osman; ın firmasıyla iş yapmamış çok nadir insan vardır.
Öncelikle yeni hizmetiniz hayırlı olsun. Fiber internet için, modem konusunda nasıl bir aksiyon alıyorsunuz
@Ni-Osman; ? Kiralama mı olacak? Türk telekom mu sağlayacak modem olayını?
Modem isterseniz HGW olarak bizden 10 TL karşılığında kiralayabiliyor, isterseniz ONT cihazınıza kendi modeminizi takabiliyorsunuz. Bizde zorunlu değil modem kiralamak.
bu fiyatlar tamamen fiyasko superonline 250tlye 1000mbps fiber alıyorum hemde 24 ay fiyat garantisi
Bunu şu anda alabiliyorsunuz, SuperOnline anadoluda hiçbir yere 1Gbps götürmüyor. Belirli bir bölgede alt yapıya sahip. Ve verilen alt yapı tamamen size ait değil. Eğer 1G bağlatısı olan bir komşunuz var ise eş zamanlı speedtest yaparak bunu test edebilirsiniz.