Merhaba arkadaşlar elimde bulunan genel bloglardan birini satısa çıkarıyorum içerisinde 43 adet irili ufaklı makale var ben yazdım. ilk 10 da olan da var daha geride olan da.
Tema jetten almıs olduğum tema var üzerinde ve alan adı marka olabilecek (Genel blog anlamında) bir isme sahip. .com uzantı.
Siteyi zamanında forum sitesi olarak açmıstım bir süre sonrasında kapattım bir süre sonra ıse tekrardan blog site olarak actım. günlük hit vb. istatistikler asagıdadır.
Ayrıca sablonda gecen 257 gün sayısı alan adı yası yanı site ac kapat tekrar ac yasları degıldır. Genel blog olarak actıgım tarihi hatırlamıyorum.
Siteye dair tüm detayları alan adını ogrenınce lütfen inceleyin + ve - si bilinsin isterim hak geçmesin.
Site için istediğim fiyat 1.750 TL teklif iletebilirsiniz. Fiyatı Neye Göre Yazdım?
- bir alan adı alıp site acıp temel ayarlamaları yapmak
- 43 adet makale yazmak
-yasının ayları bulması
gibi süreçleri hizmet olarak satın alsanız ne kadar tutar bilmiyorum ama bu kadar ugrastan kurtulmus olabilecegınız güzel bir alan adına sahip genel blog sitesi.
Site adresi: PM İsteyin
Sitenin aylık getirisi :reklam yok
Sitenin açılış tarihi: 257 gün (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu)
DA / PA Değerleri : 4/21 (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu)
Kategori / sitenin içeriği: genel blog
Günlük hit sayısı: görseller aşağıda
Ziyaretçi kaynağı: Değişiyor detaylar aşagıda
Domainin yaşı: 257 gün (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:evet
Hosting dahil mi?:hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: bilmiyorum (Kontrol Ediniz)
Banlı olduğu arama motoru var mı?: bilmiyorum (Kontrol Ediniz)
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet
Yazılım lisans sonlanma : TEMA JET
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Görseller
Ayrıca DizilerFilmler.COM adına güzel bir sitem var teması vs. gayet güzel o ilanın linki ise şu isterseniz ona da bakabilirsiniz.
https://www.r10.net/yeni-site/375993...e-satilir.html