Hocam sitenizin içinde bulunan parklardaki salıncakların sallanma sesi olabilir. Rüzgârın etkisi ile o sesi çıkarıyor olabilirler. Salıncağı tutan demir zincirleri kontrol etmenizi öneririm. Aynı durumu birkaç gün önce bende yaşadım. Böyle 1-2 gece değil, 1-2 hafta sürdü. Sonra baktım ki parka geceleri komşular gidiyormuş ve salıncakta sallanıyorlarmış. Salıncağa ait zincirlerin sürtünme sesinden çığlıkvari bir sürtünme sesi çıkardıklarına şahit oldum. Kötü ihtimalin yaşandığından eminseniz odanızın yüksek konumlarından herhangi bir yerde Kur'an-ı Kerim bulundurun. Aynı şekilde güzel bir muska yazdırıp okutun. Muskanızı da yatağınızın köşesine asın. Yatmadan önce Nas (araştırmanızda fayda var) gibi sureleri okuyup uyuyun. Bahsettiğiniz varlıklarla uğraşmadığınız sürece sizlere musallat olamazlar. Büyü gibi işlerle de uğraşmıyorsanız kolay kolay yanınızdan geçmezler. Ayrıca gusülsüz yatmamanınızı öneririm. O tarz varlıklar gusülsüz insanlarla özellikle uğraşırlar. Siz Allah'a sığınmaya başlayın, gerisi boştur.