Filozof86 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadlarımı herkese merhaba öncelikle bu eğitim setlerinden forumda da satmak isteyenler biliyorum maksadım onları karalatmak değil bilmediğim için sormak istedim son günlerde neredeyse her yer e-ticaret eğitim reklamları ile doldu bunların bazıları ücretsiz bazıları ücretli.

Bu işe neden bu kadar fazla gidildi ve benim bildiğim herkesin yaptığı bir işte kimse kazanamaz reklamların amacı nedir ve neden Kazancı olduğunu iddia ettikleri bir işe herkese sokmak istiyorlar bazıları ücrette almıyor üstelik söylediklerine göre
e-ticaret bir pastadır herkese pay düşer ancak birden fazla etkene göre para kazanabilir ya da kaybedebilirsin bu tarz bilgileri ben açıkçası parayla vermem vereceksem bile bir samimiyet olması gerekir benim kanaatime göre bu arkadaşlar e-ticaret kursu bulmuş satıyor, 2 ay e-ticaret yapmış 5-10k kazanmış eğitim satıyor, hiçbirşey bilmeden satıyor, insanları yemek için satıyor ya da en iyi ihtimali düşünürsek tecrübelerini paylaşmak için satıyor. Ancak tecrübeli birisi ise zaten 100-200tl'ye kurs vermez en aşağı 3-5k olur bu fiyatlar, ek olarak e-ticaret açıkçası kafa işidir bir eğitimi olabileceğini düşünmüyorum sürekli bir şekilde bilgi akışına ve düşünmeye ihtiyaç var. gereksiz olduğunun bir diğer kanıtı ise e-ticaret yapan kişi binlere değil onbinlere yüzbinlere oynar. o kadar para kazanıyorken bir anda sıkılıp 50-100 liraya kurs satmaz eğer bu işe girmek istiyorsanız sorularınızı yanıtlamaya çalışırım