Ancak seoculara yardımcı olabilir hocam.
Aynen öyle hocam, vuruyoruz kırbacı, bizim o
Bugün bir video izlemiştim robot çok çalışmaktan bayılıp düşüyordu o geldi aklıma
Hahahshah
Merhabalar,
Yapay zekanın bir çok iş ve mesleği etkilediği aşikar. Ancak makale konusunda büyük işler çıkarabildiğine inanmıyorum ki müşterilerimden kayıbım olmadı. Birlikte denediğimiz içeriklerde oldu ancak bir makale yazarı (GERÇEK BİR YAZAR) kadar başarılı olamıyor. Kaldı ki biz içeriği kurgularken rakip analizinden anahtar kelimenin kullanımına kadar pek çok parametreyi dikkate alıyoruz. Yapay zeka bunların hiçbirini yapamıyor. Üstelik son zamanlarda yapay zeka ile sitesini çöpe çevirmiş müşterilerim de çoğaldı, içerikleri revize ettiriyorlar. Bunlara ilaveten Göktuğ hocama katılıyorum, SEO konusunda yapay zekanın başarı yakalaması çok zor. Makale de SEO konusu olmadan zaten bir dize kelime yığınından ibarettir. Akademi tarafında yapay zeka konusuna değinmek bile istemiyorum çünkü bir lisans öğrencisi bile daha başarılı makale çıkarabilir...
Selamlar, sevgiler.
Merhabalar hocam, meseleyi çok güzel ele almışsınız. Bizim zarar gördüğünü düşündüğümüz kesin sizin gibi ileri seviye tecrübeye sahip olanlardan gayrı ek iş olarak yapan öğrenciler. Yapay zeka doğru promptlar ile güzel sonuçlar veriyor ama revize ederek yayına almak çok daha iyi olur. Katılıyorum size.
Yapay zekanın neredeyse hiçbir sektörü tam olarak bitirebileceğini düşünmüyorum ama büyük ölçüde yardımcı olur. Bunu kimse inkar edemez.
Mesela SEO'da da zaten en önemli kriterlerden birisi site otoritesi. Bunu da hiçbir yapay zeka size
doğrudan sağlayamaz ama site otoritenizi geliştirmeniz için size yardımcı olabilir
Evet hocam güzel asiste ediyor gerçekten birçok konuda.
Yazılımcıya sorsak oda bizim sektörü bitiremez der hocam

Yapat zeka uygulamalarinda daha %1lik kismini bile gormememize ragmen cogu sektoru sildi atti ki bunun icinde editorlukte var buda seoyu kapsiyor aslinda. Isin ozeti yapay zekalar gelistikce sektorlerin sonu gelecek.
Ayrica yapay zekanin bitirmesine gerek yok google bitiyor zaten 😅
Hocam yazılımla seo çok farklı

birisi için dili öğretirsin, şunu bunu öğretirsin yürür gider o bot. Ama SEO süreçlerinin bir insan tarafından yönetilmesi gerekiyor çünkü SEO, kriterlerin tamamlanmasından ibaret değildir. Google da bitmiyor hocam, siz Türkçe sonuçlara bakmayın, google global (İngilizce) dışındaki tarafları pek önemsemiyor.
Ama yapay zeka bitirecek derseniz Bard hamlesi de boşuna yapılmadı