Maestro bot ne diye soracak olanlar varsa yeni çıkan tokenleri çok hızlı bir şekilde almamıza olanak sağlayan bir telegram botu . Bu botu hakkıyla kullanan insanlar gözümün önünde her gün binlerce dolar kazanıyor .
Botta copy trade özelliği bile var . Sağlam bulduğum cüzdanları takip ediyorum . Adam her gün en az 2bin dolar almadan günü bitirmiyor ve bu iş için sadece 50 100 dolar riske ediyor .
İşin riski çok yüksek bir kaç denemem de botu adamın cüzdana copy trade yaptım ama bazılarında almadı bazılarında aldı ama satamadı . sonrasında token sıfırlandı para çöp oldu .

Uzun lafın kısası bu işten anlayan , araştırmaya seven , gerçekten para kaybetmeyi de göze alacak arkadaşlar varsa gelin şu botu birlikte çözelim . ARGE yapalım akıl akıldan üstündür . Doğru ayarlarla botu ayarlayabilirsek günlük düzenli kazanan cüzdanları sadece kendi cüzdanımızı bağlayarak onların tradelerinden para kazanmaya çalışacağız . Veyahut ta kendimiz yeni listelenecek tokenlera snip atacağız .
Bu konuda bir telegram grubu kuracağım bu işe meraklı arkadaşlarla . İlgilenen ve gruba girmek isteyenler bana yazabilir . Herkes değil sadece bu işe vaktini yeri gelince parasını harcayacak arkadaşlar yazabilir .