nihatozturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlginiz için teşekkürler hocam workshop sanırım uğraştılabilir ama son söyledikleriniz kafama yattı aslında
bu gibi workshopları maddi durumu yüksek insanların tercih edeceğini düşünüyorum yani kişi başı workshop için talep ettiğiniz fiyat katılımcılara pek dokunmaz. uğraştırır gönüllüler bulunabilir yani herşeye para saçmadan da bu gibi bir iş yapılabilir. maliyeti çok yükseltmeden ama ana gelir haline getirilebilir. bu iş için gerek belediyeden gerek derneklerden kooparatiflerden filan gönüllüler, destekler alınabilir. işi düzenleme aralığını talebe göre siz belirlersiniz atıyorum üyelik sistemi olur her üye ayda 1 yeni bir magnolya dener ve aylık ücreti 400 TL olur. 10 ar kişilik gruplar oluşturulur her 10 kişilik grubun ayda bir gün katılımı gerekir. mesela her gruba gün verilir a grubu ayın ilk haftası cumartesi b grubu pazar c grubu 2. haftanın cumartesi d grubu pazarı şeklinde 1 aya bölünebilir. sistemi şuan düşündüm gruplamada yanlışım varsa kusura bakmayın hocam. bu şekilde de 400 tlden haftada 2 gün workshop düzenleseniz 1 gün için 4k haftada 8k ayda 32k kadar para yapar. katılımcıya göre isterseniz içeriği sadece tadım ve bilgi yapın 300 e çekin fiyatı ama haftada 4 gün yapın. bu size kalmış istersen 2 saatle sınırla günde 3 defa yap haftanın 7 günü planlayın. nasıl pazarlayacağınızı siz belirlersiniz. her iki söylediğim projelendirme birbirine entegre de çalışabilir hocam.