Bir kaç ay öncesine kadar anahtar kelimelerde sıralamada bir sorun yoktu. Son aylarda bazı kelimelerde ana sayfa çıkıyor ve sonuçlarda çok geride 4. veya 5. sayfada çıkıyor. Bazı kelimelerde normal ilk sayfada ilgili yazı çıkıyor.
Anahtar kelime + site ismi google tarafından önerilen aramalarda yer alıyor. Anahtar kelimeyi yazınca google arama çubuğunda ve alt tarafında kelime+ site ismi yer alan Daha fazla arama önerilerinde var. Kelime sonuna site ismi yer aldığında ilgili sayfa geliyor. Sadece anahtar kelime yazılınca ana sayfa geliyor oda 4-5 sayfalar çıkıyor.
Siteye hiç link çalışması veya benzer yapay bir şey yapılmadı. Bazı linkler organik geldi. Tek yapılan sosyal medya günde bir defa paylaşım yapmak.
Site cloudflare bağlantısı yaptıktan sonra Ezoic cloudflare geçiş yapıldı ancak 1 ay sonra eski Cloudflare geri döndüm. 1-2 ay sonra bu durum oluştu cloudflare bağlansını kaldırdım 2 ay oldu durum aynı. Siteye bazı sitelerden backlink geldi ancak kısa süre sonra bu siteler silindi.
Umarım derdimi anlatabildim. Buna bir çözüm öneriniz veya bu durumla karşılaşan oldu mu? Siteye trafik var ancak gereğinden baya az...