JaimeLannister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şubede tanıdık var ise yaptırırsın bende çalışmıyorum 90k limitli kredi kartım var
CrawlArmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deniz vermediyse kimse vermez net.
canyucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı bakalım hocam, çok dozunu kaçırmayın ama
CrawlArmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
internetten başvurma git şubeden başvur onlar verir tek yolu budr önce denizden alınır.
vigivan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben resmi olarak kira hariç bir gelirim yokken enpara ve halkbank kredi kartı almıştım. İnternet üzerinden almıştım.
Ghostmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende öğrenciyim tabi vergi mükellefiyim ve bağkurluyun ama birçok arkadaşımın sosyal güvencesi yada resmî gelir belgeleri olmadığı halde enpara İşbankasından kredi kartları var çok rahat bildiğim 5 arkadaşımın İşbankası şubesine giderek minimum 25 bin max 35 aldıklarını biliyorum enparanın ise mobil başvuru ile 15 20k verdiğini biliyorum
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 1 ay çalışıp çıksan rahat verirler cünkü bankalar maaş müşterilerine veriyor belgesiz
EGOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın yaşı 18 ve yeni bastığını tahmin ediyorum bu yüzden 15-20k kredi kartı hayal, İş bankası geliri olmayan müşterilere sabit 2k veriyor, onun harici denizbank 4-5k verir.

Şuan sana kredi kartı verebilecek iki banka var İş Bankası ve Denizbank, deneyimlerim bu şekilde.
Kyrexiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akbank denedin mi hocam?
MrPrincex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biraz önce işbankası aradı 6 bin tl limitimi 34 bin tl yaptı öğrenciyim dememe rağmen
royalenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akbank veriyor, bilgileri falan yazınca. Birtek öğrenci yerine serbest meslek olarak girmen lazım.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapı kredi deneyin
@ThecBerg;'in dediği gibi mobilden kayıt oldum başvurdum onaylandı Teşekkürler. Garanti adamdır.
ThecBerg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garanti mobilden işte verirler%90