şubede tanıdık var ise yaptırırsın bende çalışmıyorum 90k limitli kredi kartım var
Deniz vermediyse kimse vermez net.
Hayırlısı bakalım hocam, çok dozunu kaçırmayın ama
internetten başvurma git şubeden başvur onlar verir tek yolu budr önce denizden alınır.
Ben resmi olarak kira hariç bir gelirim yokken enpara ve halkbank kredi kartı almıştım. İnternet üzerinden almıştım.
Hocam bende öğrenciyim tabi vergi mükellefiyim ve bağkurluyun ama birçok arkadaşımın sosyal güvencesi yada resmî gelir belgeleri olmadığı halde enpara İşbankasından kredi kartları var çok rahat bildiğim 5 arkadaşımın İşbankası şubesine giderek minimum 25 bin max 35 aldıklarını biliyorum enparanın ise mobil başvuru ile 15 20k verdiğini biliyorum
hocam 1 ay çalışıp çıksan rahat verirler cünkü bankalar maaş müşterilerine veriyor belgesiz
Arkadaşın yaşı 18 ve yeni bastığını tahmin ediyorum bu yüzden 15-20k kredi kartı hayal, İş bankası geliri olmayan müşterilere sabit 2k veriyor, onun harici denizbank 4-5k verir.
Şuan sana kredi kartı verebilecek iki banka var İş Bankası ve Denizbank, deneyimlerim bu şekilde.
biraz önce işbankası aradı 6 bin tl limitimi 34 bin tl yaptı öğrenciyim dememe rağmen
Akbank veriyor, bilgileri falan yazınca. Birtek öğrenci yerine serbest meslek olarak girmen lazım.
@ThecBerg;'in dediği gibi mobilden kayıt oldum başvurdum onaylandı

Teşekkürler. Garanti adamdır.
Garanti mobilden işte verirler%90