Hocam, whatsaap üzerindende konuştuk site yapımcısı sizi tanımaz beni tanır, aynı şekil bende sızın aldığınız kişi tanımam sizi tanırım. site kurulum yaptı arkadaş önden yarı ücrette gönderdim lakin aradan 2-3 gün geçmeden 6000 BİN adet saçma sapan dosyalar buldum. Haklı olarak temanın warezmi olduğunu sordum hayır dedi bende kanıtlayın dedim haklı olarak. Kimsenin hakkını yemek veya zorluk çıkartmak değil site dahada yavaşlayacak ve daha büyük sorunlar olucak site sahibide bana gelip kardeşim bu site yavaşladı böyle böyle diyip iade isterse ne yaparım? adama iade etmesem, veya zorluk çıkartmaya çalışsam adamın elinde ön hizmet sözleşmesi var demicekmi adam böyleyken böyle iade istiyorum. zaten geç teslim edildiğinden ötürü parada kısma yaptı. harcama yaptığım tutar ile adamdan aldığım tutar başa baş 2 gün sonra iade veya düzeltme talep ederse -'e giricem ve ne anladım bu işten? LİSANSI görme konusunda hakkım yok mu? bana wp konuşmaları veya o bu konuşmasını atmayın lütfen lisansı görmek istiyorum.