Merhaba , kendi kendime denemeler yapıyorum. Gene bu denemeyi de paylaşmak istedim. 1.Sıraya çıkan Anahtar kelime bir yiyecekten üretilen başka bir yiyecek. Elma sirkesi gibi yani. Geçtiğim siteler arasında nefisyemektarifleri sitesi falan var. Snipet bölümüne de yakında geçer düşünüyorum.1 veya 2 sağlık sitesi yazmış aynı konuyu hepsini geçtim. Makaleyi Temmuz da yayınladım 1 ayda 1.sıraya çıktı. Bu konu ile ilgili kendi bildiklerimi aktarmak istedim.

Çoğu zaman görüyorum konularda Chat gpt ile yazdırdım olmadı şöyle yaptım böyle prompt kullandım vs diye. Genel mana da doğru kullanabilirseniz gayet güzel sonuç alabilirsiniz. Doğru makale nasıl yazılır veya chat gpt'ye doğru makale nasıl yazdırılır önemli olan soru bu aslında.
Gene her zaman örnekleme yoluyla gideceğim.
Örnek Makalemizin konusu ELMA SİRKESİNİN FAYDALARI.

1-İlk yapmamız gereken şey tabi ki kelimeyi Google aratmak. Çıkan sonuçları not etmek bunları chat gpt de kullanacağız çünkü. Bu sorular google da çıkıyorsa Demek ki elma sirkesi damar hastalıkları ve kalp üzerinde etkileri var kafadan bunu kenara not edelim. Ayrıca soruları yavaş yavaş açın ne zaman ki sizin konunuzla alakasız bir soru çıktı burada sizin konunuzun kapsadığı alan bitmiş demektir. Yani oraya kadar açılan konulara odaklanın. Benim aklıma gelen diğer konular şöyle.
Günde ne kadar tüketmeliyiz ? En iyi elma sirkesi hangi elmadan yapılır ? Yan etkileri var mı? Hangi hastalıklara iyi gelir? Zayıflama da etkileri nedir? Daha çoğaltabilirsiniz.

2- Youtube aramalarda kelimemizi aratmak sonuçlar aşağıda. Üretilen konular aşağıda.
Saça , yüze, dişlere faydaları nelerdir? İç organlara faydaları neledir? Ekstra konu cinsel hayata etkileri nelerdir ? Mesela bununla ilgili ayrı bir makale yazılırsa daha etkili olur gibi
Gene ekstra konu evcil hayvana elma sirkesi verilir mi? Sonuçta bu da faydaları ile ilintili bir konu.
Ayrıca şunu da belirteyim faydaları ile ilgili makale yazıyorsak aslında zararları ile de alakalı konumuz. Dolayısıyla bu konuya da ufaktan değinmek faydalı olur.

Bu başlıkları çoğaltabilirsiniz. Bunu da sadece google içinde yapmanız yeterli. Yandex veya bing arama motorlarında da araştırma yapmanız avantaj. Bu konuları chat gpt tek tek yazdırmak ve birleştirmek önemli. Kontrolsüz yaparsanız pek sonuç alamazsınız. Konuya muhakkak alakalı bir video eklemeniz faydalı.

Önemli Not: Bu konu makale hizmeti veren arkadaşlara karşı yazılmış bir konu değildir hala Chat gpt İnsandan daha iyi yazamaz tezini savunuyorum. Önemli olan onu nasıl kullandığınız. Gelişi güzel baştan savma kullanırsanız fayda değil zarar görürsünüz. Burada anahtar kelime zorluğu ,sizin sitenizin durumu eski veya çok yeni , Sektörün rekabeti gibi konularda sıralama almanızda etkendir.

Kendi denediğim şeyler başarılı olunca paylaşmak istiyorum o nedenle bu konuları yazıyorum. Diğer konularım burada ve burada.

Herkese bol kazançlı ve hayırlı Günler Dilerim.