YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fiber 500 ve 1000 ttnet daha uygun
Tahhütsüz liste fiyatları ile hemen, hemen aynı aslında fakat biz bu paketler ile ilgili taahhüt vermeden bir kampanya başlatacağız. Tek şartı daha önce bulunan lokasyonda en az 6 ay bu hızlardan kullanılmamış olması. %35 oranonda olacak indirim. Ve yine taahhüt olmadan min 24 ay bu indirim oranını verebileceğiz ayrıca..

turkmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 üyelerine bir kampanya yapılırsa geçiş düşünebiliriz hocam. Hayırlısı olsun.
@Coşkun Çetin; etiketleyelim buraya.. Teşekkürler.

CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana sağlayıcı varken niye aracı firmalardan hizmet almak istenir anlamış değilim.
Aslında bu olay yanlış düşünülüyorum. Tam olarak durum şöyle, 2004 itibariyle Türk Telekom özelleştirilince 2 farklı firma olarak yoluna devam etti. Biri TTNET AŞ (hala aktif) diğeri de Türk Telekom.

Türk Telekom’un alt yapısı milli sermaye ve ulusal olarak sadece BTK tarafından yetkilendirilmiş ISS’ler tarafından kullanılıyor. Aynı şekilde TTNET AŞ de kendi kendinden hizmet almakta.

Bizim Telekom alt yapısından aldığımız sadece boş bir port. Bu portun bir ucu sizin evinizde, diğer ucu bizim veri merkezinde oluyor. Kiralanan bu port üzerinden sizi internete çıkartan bizleriz, Türk Telekom değil.

İşte bu noktada bazı avantajlar başlıyor. Biz pek çok operatörü upstream olarak kullanıyoruz, bazı lokasyonlara hızlı, bazılarına çok fazla rota üzerinden erişiyoruz. Bunu büyük operatörler birbirine rakip olduklarından, birbirlerinden hizmet almayarak yapmıyorlar. Biz temelde veri merkezi olmamız sebebiyle mecburen herkesten hat alıp, ağımızı yedekli tutmak zorundayız.

TuRuNcu_uA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatların uygun olduğunu düşünmüyorum.Açıkçası cezbedici gelebilir mi diye 500 ve 1000'lik paketlere baktım fakat Türktelekom'un üstünde fiyatları var.
Türktelekom altyapısını kullanıp hizmet veren firmalara göre Türknet 100 megabit hızı 249 liraya veriyor burada 289 lira.Netspeed 200 mbps 340 lira burada ise 389 lira.
Yani Superonline,Kablonet,Turknet vs gibi büyük şirketlerin Türktelekom altyapısı üzerinden verdiği fiyatlar bile çok daha düşükken bu fiyatlar ucuz falan değil baya pahalı bence.
Kendilerine kıyasla comnet,gibir,netspeed,pelicell,milleni vs tarifelerine bakmak gerekiyor ki bu saydıklarım piyasada baya baya tutundu.
İlk defa bu piyasaya giren şirket olarak cezbedici nokta göremedim.
TürkNet’in verdiği hizmet kendi fiber OLT alt yapısında ve hız konusunda konu içinde bir başka arkadaşa da açıklamıştım. Bir pazarlama argümanı yaptıkları. Eğer TürkNet kullanıyorsanız sizde 1Gbps varsa, aynı bina da başka bir komşunuz da da 1Gbps varsa aynı anda eş zamanlı speettest yaparak ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

Açıkçası diğer firmalar ile fiyat rekabeti içinde olmak için değil, kullanıcıların internet kullanımına ilişkin yaşadığı sorunları iyileştirmek, iş sürekliliği sunmak, katma değerli hizmetler sunarak daha teknolojik bir hizmet almalarını sağlamak amacımız. 30-40 Lira pahalı olmamızın Netinternet’i bilen, çalışan kişiler için sorun olacağını sanmıyorum.

Bu arada fiyatlarımızın tümünde veri merkezi müşterilerimize sabit 50 TL indirim sağlıyoruz. Bunun için sadece 1 tane alan adına sahip olmanız bile yeterli..

https://www.netinternet.com.tr/campa...-ozel-kampanya