DeepX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Net olarak formül bu. Bende halka arzlara katılmasını söyleyebilirim.Hedefleri kolaylaştırır. Yıllardır internette 3-5 kuruş kazanıyorum vergisi vs ayrı problem hisse senetlerinde işler oldukça anlaşılır. Ayrıca vergi sorunlarıda bulunmuyor.
düşündüm düşündüm, bu yaşta ne yapabilirim?, ben gençken ne yapabilirdim. Sonra bunu buldum. belki kendim için yapmayacağım (aslında kendim içinde yapıyorum) çocuklarım için yatırım hesabı açtım, 18 yaşına geldiklerinde onlara da kendi hesaplarını açtıracağım ve ilk paralarını yatıracağım(kişi başı 100k) sonra çocuklar ünivetsite okurken (4 yıl) bu parayı çevirmeyi öğrenecekler, okul bitince 4 yıllık borsa deneyimleri olacak, borsadan mezun olacaklar ve artık gerçek paralarını teslim edeceğim ( o zamana kadar benim hesabımda biriken parayı 2 ye böleceğim)

Artık özgür olacaklar, işi de öğrenmiş olacaklar. böylece bende 60 yaşında çocuklarımın geleceğini garantiye almış bir baba gibi kalan ömrümü huzurla tamamlayacağım.

plan çook basit… çünkü en büyüğü 4 yaşında çocukların… küçük paralarla onlara bir yaşam hediye edeceğim…