Sazlon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halk arasında "Çevre edinmek" olarak adlandırıyoruz, kelime olarak ise bağlantı kurmak anlamını taşıyor. "Network" sektördeki öne çıkan isimlerle bir araya gelerek, projelerinizi sunarak, muhabbet kurarak ve güven vererek tabiri caizse bu kişilere nazınız geçecek duruma gelmeniz demektir.

Peki size ne gibi avantajlar sunar?
-->Farklı iş fırsatları elde edebilirsiniz.
-->Projelerinize kolay bir şekilde yatırımcı bulabilirsiniz.
-->Sektörden haberdar olabilirsiniz.
-->Sektörde tanınır, güvenilir ve öne çıkan bir isim olursunuz.
-->İşbirliği, ortaklık ve hibe gibi konular için güven sağlarsınız.

Kurmuş olduğunuz sağlam network yapısının size sağladığı güven ve bilinirlik ile sektör dışındaki insanlarda sizi merak etmeye başlar. "Network" sadece iş konusunda değil günlük hayatınızda, sosyal yaşam içinde çok etkilidir. Basit bir internet araştırması yaparak daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz
Gerçekten bana farklı bir bakış açısı kattınız. Çok ama çok teşekkür ederim. Aslında tek sorunumun nereden başlayacağımı bilmemek olduğunu şimdi öğrendim. Nereden, kimden başlamalıyım ki kendimi pazarlayıp büyük işler alabileceğim duruma gelebileyim? Çoğu kişiye ulaşmayı denedim fakat hiçbirinden geri dönüş alamadım. Bakın abartmıyorum hiçbiri dönmedi. Umudunu kaybetme filmindeki gibi taksilerine binip veya sanki onlardanmış gibi mi davranayım