Selamlar. Gün içinde forumda aktif olduğum süre içinde elimden geldiğinde açılan tüm konuları okuyorum. Özellikle dikkat ettiğim sayısı azımsanamaz bir tayfa var.
Gençleri ergen olarak gören tayfa mı dersin,
E-Kitap çöp abi ya diyen tayfa mı dersin,
Saçma sapan dalaşmaya yer arayan tayfa mı dersin..
Bu üyelerin forumun kalitesini oldukça düşürdüğünü görüyorum. Çünkü bir değil iki değil sürekli aynı tarz yorumlar ve davranışlarda bulunuyorlar.
Kendilerini üstün görme çabalarının zamanında yaşadıkları aşağılık psikolojisinden kaynaklandığını düşünüyorum. Birkaç ay sonra 3. Yılıma ulaşacağım ve kolay kolay şimdiye kadar kimseyi yargılamadım. Ancak bu tür üyelerin bu tür davranışlarını son 6-7 aydır görüyorum ve gözüme çokça batmaya başladı.
Yaş kitlelerinin de rakamsal olarak yukarıda olduğunu görüyorum. Ancak belirtmeliyim ki gençlerin bir hareketinden rahatsız olduysanız ya da öneri vermek isterseniz hakaret etmek yerine ya da ilginizi almak için konu açmak yerine özelden o kişiye düşüncelerinizi bildirebilirsiniz. Velev ki gençlerin yoluna ışık tutmanız gerekiyor hakaret etmek değil.
Herkesi aşağı çekme davranışını da forumda görmek utanç verici.
Tamamen çoğunluğu internet üzerinden iş yapmak üzerine kurulu bu nimet forumun kalitesini düşürmemeniz dileğiyle. Selametle..