yaşın para kazanmayı öğrenmek için çok müsait, biz 18 yaş altında aptalca ülkeyi kurtarıyorduk (kendi adıma söylüyorum)

Para kazanma isteğinin olması çok iyi, tebrik ederim. Ailenin durumunu bilmiyorum ama lütfen aşağıda yazdığımı dikkate al. Ailene destek olmak isteyebilirsin ama dediğimi yaparsan aileni de kendini de kurtarırsın.

- önce neden mail açamadığını araştır, sorunu çöz, üretmeye devam et.
- para kazanmadan önce parayı kullanmayı öğren 18 yaşına girince çook işine yarayacak.
- sosyal medya kullan. ama profesyonel kullan. Eğer istersen sana sosyal medyayı profesyonel kullanmanın mantığını anlaman için kendim çocuklarıma hazırladığım eğitim kitabını pdf haline getirip iletebilirim. ilerleyen zamanlarda ücretli satacağım kitap.
- siyasi düşünceni bilmiyorum ama kesinlikle siyaseti bırak. Düşünce olarak bırak, yaşam olarak devam et, siyasetle ilgilenme. Net söylüyorum Kapitalist Ol
- 18 yaşına gelince devlet bankasından bir hesap aç, ailene söyleme…
- ihtiyacın olmayan harçlıklarını, bankadan yatırım hesabı aç oraya yatır.
- 19 yaşına kadar yatırım hesabından yatırım fonu al
-19 yaşına kadar temel analiz öğren, 19 yaşında bist 30 hissesi al, temettü hissesi değil büyüme hissesi
- 10 yıl boyunca 29 yaşına kadar ihtiyacın olmayan paraya hisse almaya devam et, biriktirmeden doğrudan paranı yatır ve sürekli al.
- 29 yaşına gelince benim için bir adak kes…

40 yaşında bir abin olarak söylüyorum. Benim yaşıma geldiğinde küçük bir kasabaya yerleşip huzurlu bir hayat yaşarsın, çocukların güvende ve mutlu büyürler.

Ben büyürken yapmadım ama 40 yaşında öyle bir hayat yaşıyorum. yaşarken anı yaşa, planlarken geleceği planla…

iyi forumlar genç.